Pages

fredag 22. februar 2013

Runde 2

Da er runde 2 spilt. Det var noen forfall grunnet deltakelse i Reykjavik Open og noen som glemte seg helt. Etter en kreativ omrokkering fra turneringsleder Skjelstad, fikk alle som var tilstede nye motstander. Tilskuer Jan Olav Næss ble intensivt overtalt (overfalt) av arrangør komitéen til å være med for å unngå oddetall og walkover. Vi er nå oppe i hele 24 deltagere.

FM Torben Myrvold stiller opp som kommentator og analysestøtte under hele turneringen. Han kommer også til å plukke et parti som vil få den gjeve skjønnhetspremien.og da var runden i gang:

Birger Kvam nedkjempet Jan Henrik Dahl i et miniatyr. Torbjørn Dahl seiret mot en noe rusten svartlamonitt Thor Arne Wullum og seilte til topps på lista. Aljechins åpning burde helt klart flere fått sansen for. Den spilles alt for lite. Vi merker oss Trygve Dahl som spilte en solid remis mot Brede Hagen og Shervin Koushan som nedsablet Willhelmsen med langvarig initiativ, fløyangrep, sentrumsbrudd og kongejakt. Begge disse unge talentene er tatt ut til landslagssamling sammen med Sigve og Arman.

Lenker: ResultaterSMPOAÅ-omtale

Utsatte partier

Følgende partier ble utsatt og spilles onsdag 6. mars (samme plass som hovedturneringen), kl. 19:

Arman Ghaderi – Dag Wessel-Berg
Håkon Kvam Johnsen – Bård Inge Singstad
Sjur Vullum Løtveit – Morten Gunnufsen
Jan Olav Næss – Sigve Sundsbø

Bilder:

 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar